Update activiteiten Reynaertkring! 5-10-2020 09:37:18


■ Update activiteiten Reynaertkring!: 5-10-2020 09:37:18

Hallo, 

Nu corona nog steeds ons landje beheerst, is er een kleine wijziging/aanpassing in ons najaarsaanbod:
- de dropping is niet kunnen doorgaan maar we werken volop aan een coronawandelzoektocht. Meer info volgt.

- Onze grote kindervriend Sinterklaas zal voor alle kindjes van daknam een cadeautje brengen. Meer info lees je in het nieuwsbericht over de Sint

- de reynaertsingers zullen dit jaar niet rondgaan. Wij vinden het onverantwoord om nu deur van deur te gaan en zo mogelijks het coronavirus verder te verspreiden.

- Toneel met Kerst moeten we jammer genoeg annuleren. Door de huidige coronamaatregelingen kunnen wij niet repeteren en ook geen voorstellingen organiseren. Onze volwassenen verwachten jullie met kerst 2021!

- De nieuwjaarsreceptie wordt eveneens afgelast. Elkaar gelukkig nieuwjaar wensen met een hand en 3 zoenen is momenteel niet verantwoordt.

- Voor degene die tickets geboekt hadden voor Daens heb ik ook slechts nieuws want ook Studio 100 is terug moeten stoppen met zijn voorstellingen.Van zodat het mag, zullen zij terug opstarten met hun voorstellingen en hopelijk kunnen we dan eindelijk gaan kijken.

Ziezo hiermee hebben jullie reeds een update. Wij houden jullie op de hoogte voor onze volgende activiteiten in 2021! Wij hopen van 2021 een beter jaar te maken dan 2020. Blijf zorg dragen voor elkaar!

groeten, 
Reynaertkring Daknam
Bookmark and Share