update komende activiteiten 27-11-2021 15:04:18


■ update komende activiteiten: 27-11-2021 15:04:18

Hieronder vind u een overzicht van de aanpassingen voor onze komende activiteiten:

- 3 december: Daens: Tot op heden kan dit nog altijd doorgaan. Wie zin heeft om mee te gaan: er zijn nog kaarten beschikbaar!! Mail snel naar Daisy (daisy_vanrossem@hotmail.com) voor meer info.

- 4 december: Sint in Daknam. De goedheilige man heeft beloofd dat hij de kinderen van Daknam niet in de kou laat staan. Jullie mogen hem verwachten (als jullie braaf waren).

- 10 december: Kerstdrink: AFGELAST. Met de huidige regels zou het mogen om de kerstdrink te organiseren maar sfeer en gezelligheid zou ver zoek te zijn en tevens willen wij verdere besmettingen in ons dorp vermijden.

- 18 december: Reynaertsingens: AFGELAST. Ook dit zou met de huidige regels mogen doorgaan maar een warme kerstwens overbrengen met mondmaskers en afstand houden, vinden wij niet echt passend.

- Kersttoneel: UITGESTELD: Spelen mag maar tijdens de kerstdagen gaat iedereen al volop op bezoek bij familie, vrienden, ... waardoor er al meer kans is op verspreiding van het virus dat wij willen vermijden dat dit ook op toneel rondgaat. Daarom kiezen we ervoor om het kersttoneel uit te stellen naar een latere data. Wanneer we gaan spelen, wordt later medegedeeld.

- Nieuwjaarsreceptie: (onder voorbehoud) AFGELAST. Moesten de coronacijfers tegen dan een stuk beter zijn, zullen we alles in het werk stellen om de nieuwjaarsreceptie door te laten gaan maar voorlopig is ze afgelast.

Wij hopen jullie hiermee duidelijk geinformeerd te hebben over onze agenda. Hou jullie gezond en hopelijk tot gauw!
warme groeten, 
Reynaertkring Daknam
Bookmark and Share